Skype-sessies en -lessen

Ik kan ontvang je graag persoonlijk. Maar ik werk ook via skype. Hoe gaat een skype-sessie of -les bij mij in zijn werk? Eigenlijk net als een gewone sessie, maar dan via skype op jouw computer of telefoon. Heb je nog geen skype, dan kun je dat gratis downloaden op internet of in de appstore. Je moet dan wel een account instellen.

Net zoals in mijn praktijkruimte zijn er goede omstandigheden nodig voor een sessie via skype bij jouw beeldscherm thuis:

Laat me op tijd weten dat je deelneemt; voor een privé sessie maken we een afspraak, voor een meditatieles kun je je tot 19 uur op de dag ervóór via de mail bij mij aanmelden, waarbij je me je skypenaam mailt, dan mail ik mijn skypenaam terug zodat je me kunt vinden – of als er meer dan 4 mensen aan een les willen meedoen, laat ik het je weten als je niet aan deze les kunt meedoen.

Zorg er vóór de les of sessie voor dat je een glas water klaar hebt staan om te drinken tijdens de sessie of les. Zorg bij een meditatieles ook voor een geschikte meditatieplek.

Zet je computer of telefoon zo neer (in de hand vasthouden is niet geschikt) dat jij erop zichtbaar bent als je op je meditatiekussen of stoel zit, en bij een les, zorg dat je ook ruimte hebt om staande te bewegen terwijl je in beeld bent.

Zorg ervoor dat je vrij kunt praten en bewegen, dus dat je alleen bent in de kamer, of dat iedereen in de kamer aan de sessie of les meedoet – en dat je mij dit hebt laten weten.

Wees op tijd aanwezig – dus zoek op tijd skype op op je telefoon of computer. Werkt skype niet, bel me dan en dan doen we als dat nodig is de sessie over de telefoon, beeldbellend op whatsapp of enkel met stemcontact.

Na de sessie stuur ik je een rekening in de mail. Na een les streep ik een les af op een nota voor 4 lessen als je die al hebt bij mij, of stuur ik je per mail een nota voor 4 lessen waarbij les 1 is afgestreept. Prijzen vind je hier.