Satsang: ontmoeting in Zijn

Non-duale ontmoeting in Zijn– elke woensdagavond  19:30-21 uur.

We verschillen niet van Zijn, je kunt jezelf herkennen als één met Zijn: dat is Bewust Zijn. Ons hart en onze zintuigen zijn open voor alles en iedereen. Dit is niet iemands prestatie maar onze gevoelige natuur die ik dankzij de inspiratie van mijn leraren herken. Deze non-dualiteit is nergens van afgesplitst, raakt je van binnen en omvat alles in een contact van hart tot hart. Hier vindt een spontaan, gevoelig samenzijn plaats dat jou uitnodigt liefde, verlichting te leven: jouw aard van vrij, heel, open Zijn.

Je ontmoet mij als ‘yogi’: ik ben één met Zijn. Ik zie jou ook als één met Zijn  en we hebben een eenvoudige, directe ontmoeting in Zijn. De kunst hierbij is dat jij jezelf niet van Zijn en van onze ontmoeting weg denkt, wat vanzelf gebeurt zodra je gelooft in verwachtingen, oordelen en je lijdende ‘kleine-ik-verhaal’. Ik vraag je daarvan en van alles bewust te zijn en herinner je aan Zijn. Alles in je leven is en vraagt jouw Bewustzijn, niemand en niets is te min.

De bijeenkomsten zijn op mijn adres. Er is plaats voor 5 gasten. SMS me tot 17 uur om je aan te melden.

Als je hier vaker bent gekomen en de openheid van Zijn hebt geproefd, doe ik je een pad-aanbod. Ik vraag jou bij alles bewust te zijn (met name van je verwachtingen, oordelen en van je lijdende ‘kleine-ik-verhaal’)  en zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gelijkwaardigheid en openheid: jij zelf beslist open te zijn en rechtop te blijven met wat er is. (Zie ook: Ben ik je leraar?)

Voor wie wil leren mediteren zijn de Open meditatielessen ; als je meer stapsgewijs wil werken aan kwesties in je persoonlijke leven kunnen we dat doen in  Zijnscoaching.

Voor wie enthousiast is over Zijn en verlicht wil leven, bied ik het pad van jou-zijn, één-zijn met Zijn aan.