Contact en tarieven

Telefoon:  06 25 447 190. Niet voor acquisitie!  Bel of mail me om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of een proefles. Sms me voor 17 uur als je bij een non-duale ontmoeting wilt zijn. Als ik werk neem ik niet op, ik ben meestal bereikbaar in mijn pauzes: tussen 1 en 2 en tussen 6 en 7.

Mail: daan.goedhart@online.nl. Heb je vragen, mail me gerust; ik ben ook geïnteresseerd in wat je vindt over  deze website en wat je verder wilt delen. Ik beantwoord je mail. Na mijn antwoord is verder contact weer aan jou.

Adres: Wittenburgergracht 10, 1018 MT Amsterdam (het is een woonark)

Route: Vanaf het Centraal Station loop je langs Nemo naar het Scheepvaartmuseum en daar rechtsaf: Kattenburgerplein, Kattenburgergracht, Wittenburgergracht (dat is allemaal in elkaars verlengde, langs één gracht) tot vlakbij de Oosterkerk. Even voor de ophaalbrug, bij het zebrapad, ligt mijn woonark met een groen bord ‘Vrij Zijn’ aan de stoep. Bel aan bij het groene naamplaatje bij de linker voordeur met nummer 10.

Bus 22 vanaf Centraal Station (richting: Station Muiderpoort), uitstappen op halte Wittenburgergracht. Dan 100 meter teruglopen, mijn praktijk  is in eerste ark voorbij de ophaalbrug, bij het zebrapad.

Tram 7 stopt op halte Hoogte Kadijk bij de molen ‘de Gooyer’; van daar is het langs de Oostenburgergracht die verderop Wittenburgergracht heet (richting Scheepvaartmuseum) ongeveer 500m lopen; mijn praktijk is op de eerste ark voorbij de ophaalbrug, bij het zebrapad.

Met de auto van buiten de stad kun je goedkoop parkeren bij transferium Zeeburg, mits je van daar openbaar vervoer naar het centrum neemt. Om bij mij te komen neem je tram 26 en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat. Dan loop je onder de spoorbrug door, de Kattenburgerstraat uit naar het Scheepvaartmuseum, daar links: Kattenburgerplein, Kattenburgergracht, Wittenburgergracht (allemaal in elkaars verlengde), tot de zijstraat vóór de kerk. Mijn ark ligt daar tegenover, precies bij het zebrapad.


Tarieven (per persoon en inclusief BTW)

Een kennismakingsgesprek is gratis zonder verdere verplichting.

Individuele  Satsang: ontmoeting in Zijn, coachingsessie of meditatiesessie:  €70.

Deelname aan Satsang: ontmoeting in Zijn: €15.

Deelname aan Meditatieles: losse les: €20; kaart voor 4 keer: €60.

Het pad van jou-zijn, één met Zijn en Yogipad: Losse dagen: per persoon per dag €50 (deelname aan één of beide dagen staat los van een inschrijving voor de halfjaartraining). Vraag vrijblijvend de informatie.

Halfjaartraining pad van jou-Zijn en Yogipad: 5 train/padcoachdagen plus 1 individuele sessie plus  5 meditatielessen:  €495. Als de prijs financieel moeilijk is, is een korting mogelijk. Vraag vrijblijvend de informatie.