Jou-Zijn: één met Zijn

Losse dagen en Halfjaartraining met padcoach-groep voor wie Zijn wil leven

img_1463Ben jij al langer bezig met Zijnsoriëntatie of non-dualiteit, wil jij niet meer van buitenaf naar Zijn kijken maar ervaren hoe jij zelf non-dualiteit in jouw leven belichaamt,dan is het pad van jou-Zijn, éénzijn met Zijn voor jou. Uitgangspunt is dat jouw persoonlijke Zijn jouw rechtstreekse ingang in Zijn is. Precies zoals jij bent, zonder vergelijking, oordeel, verbeterprogramma, strategie of terugtrekking, met alles in je leven (ook tragiek en onoplosbare feiten), land je in jou-Zijn en hierdoor in de altijd hele, vrije, open aanwezigheid van Zijn.

In de training leer je toelaten en ervan uitgaan dat jij zoals je bent, met alles in je leven, van nature heel, open Zijn bent.  In de padcoach-groep ga je je leven aan als Zijn. Juist door open aanwezig te zijn in de groep op punten die jij moeilijk vindt (jouw inbreng), ga je ook je moeilijkheden ervaren als de aanwezigheid van jou-Zijn. Dit is het pad: je leert niets af te splitsen, alles hoort bij jou-Zijn en zo neemt je aanwezigheid door de training toe.

Losse dagen op het pad van jou-Zijn in de zomer – en de halfjaartraining

In de zomer van 2023 geef ik op vrijdag 28 juli en vrijdag 18 augustus een losse dag (van 11 tot 4 uur) waarop je kunt kennismaken met het pad van jou-Zijn. Je aanwezigheid op een of beide dagen staat los van een inschrijving voor de halfjaartraining. Vraag hier de informatie aan.

In de halfjaartraining ‘pad van jou-Zijn’ hebben we 5 gezamenlijke train- en padcoachdagen, daarnaast omvat het pad  5 door de groep te kiezen meditatielessen en 1 individuele coaching-sessie. Elk jaar geef ik twee van deze halfjaartrainingen en ik nodig je uit hiermee door te gaan, zodat je jou-Zijn echt je pad maakt.

De eerste train- en padcoachdag van de halfjaartraining van het pad van jou-Zijn is vrijdag 8 september 2023, daarna hebben we vier weken een train-en padcoachdag. Vraag hier de informatie aan. Ben je geïnteresseerd en wil je me leren kennen, dan ben je welkom voor een kennismakingsgesprek.

Met Daan als yogi op het Yogipad?

Het yogipad volgt dezelfde structuur en principes als ‘het pad van jou-Zijn’, maar dan op maandagen, elke 4 weken beginnend met 4 september 2023. In de zomer spreken we nog 3 losse dagen af.

Ik leid het yogipad als yogi. Als yogi ben ik één met Zijn en in je verbinding met mij op het yogipad erken jij dat jij dit ook bent of wilt zijn. Het verschil is dat er een persoonlijk belichaamde overdracht plaatsvindt die op een andere manier niet plaatsvindt. De verbinding met mij als yogi nodigt je uit jezelf te zien als yogi, één met Zijn.

De persoonlijke overdracht is heel nabij en menselijk. Je doorbreekt de schil van je comfort zone. Je doet voor je gevoel iets heel gewaagds door je hart uit liefde voor verlichting te verbinden met mij als yogi en zo met de verlichten van alle tijden. Juist door je durf om je hart open te laten, actualiseer je in deze verbinding, naarmate je je er meer in waagt, nog meer de principes die je ook bij jou-Zijn vindt.

Zie ook: Ben ik je leraar?